Om KF Tilskud

Hos KF Tilskud vejleder vi vores kunder om forskellige muligheder for ekstern finansiering i form af tilskudsordninger og særlige puljemidler. Det omfatter ikke kun at levere rådgivning, men også at håndtere den operationelle administration i hele processen, lige fra udarbejdelse af ansøgninger til løbende opfølgning med myndighederne. Vi bruger vores erfaring og ekspertise inden for området til at sikre, at din ansøgning håndteres professionelt og effektivt, og vi bistår dig gennem hele forløbet, indtil pengene bliver udbetalt. Vores mål er at lette byrden for vores kunder ved at sikre en smidig og gennemsigtig proces, der resulterer i succesfuld finansiering.

KF Tilskud har to søsterselskaber, som kan levere ekstra rådgivning og landbrugsdata. De tre ben giver vores kunder et solidt fundament, som kan tilpasses efter den enkeltes behov og muligheder. Erfaring, viden og god kundeservice skaber resultater.

Vil du konkret se, hvilke muligheder andre som dig konkret har opnået?

Ekstra rådgivning hos KF Miljø

Hvis du søger bredere rådgivning inden for klimavenlig omstilling, bæredygtig teknologi eller ESG (Environmental, Social, and Governance), er vores rådgivningsfirma, KF Miljø, det rette valg for dig. Hos KF Miljø tilbyder vi en omfattende række rådgivningstjenester, herunder specialiserede løsninger til at imødekomme dine behov inden for bæredygtighed og ansvarlig forretningsførelse.

En konkret mulighed, som vi tilbyder, er et skræddersyet KlimaPas tilpasset din virksomhed. Det er designet til at bistå dig i administrationen af kommende ESG-regler og hjælper med at sikre, at din virksomhed er i overensstemmelse med de nuværende og fremtidige krav inden for miljømæssig, social og ledelsesmæssig ansvarlighed. Ved at samarbejde med KF Miljø kan du drage fordel af vores ekspertise og engagement i at guide virksomheder mod en mere bæredygtig fremtid.

Omdan data til værdifuld viden hos Landbrugsdata

Landbrugsdata dedikerer sig til at omdanne rå data til værdifuld viden, skræddersyet specielt til dig som kunde. Den omfattende mængde data, som Landbrugsdata har indsamlet vedrørende udviklingen af miljø- og klimatiltag i dansk landbrug, er baseret på eksterne valideringer fra myndigheder som Landbrugsstyrelsen, flere universiteter og andre instanser.

Hos Landbrugsdata er vi med til at sikre, at vores indsamlede data spiller en central rolle i etableringen af en solid grundlinje for landbruget. Det skal bidrager til at forme landbrugets fremtidige praksis ved at give indsigt og støtte til bæredygtige beslutninger og initiativer.

Hos Landbrugsdata mener vi, at vores data skal være en pålidelig drivkraft for innovation og forbedring inden for landbrugssektoren.

Bestil et Klimapas Pro og få en væsentlighedsvurdering, som du let kan bruge til at guide dig ift. hvordan du skal navigere i de kommende år og prioritere dine investeringer. Vær klar på din valg og fravalg, samt parat med svar, når du bliver spurgt fra banken eller samarbejdspartnere.

Overblik, god processtøtte undervejs, øget mod og langvare relationer

"Det var godt, jeg kontaktede KF Miljø, hvor jeg gennem KF Tilskud fik hjælp til rapporteringen til styrelsen. De holder hånd i hanke med at få dokumenteret det, man skal, og uden dem havde jeg ikke fået gennemført ansøgningerne."

"Selvfølgelig koster det noget, når KF Miljø og Tilskud står for at lede processen og sikre, at alle deadlines og så videre bliver overholdt. Men det er penge, der er godt givet ud. Det er selvfølgelig altid ekstra rart, hvis Tilskuddene dækker både til leje af hjælpemidlerne og udgiften til rådgivning."

"Oprindelig kom jeg i kontakt med KF i forbindelse med, at jeg skulle søge et tilskud til et nyt byggeri, processen gik rigtig godt, og vi havde et godt samarbejde. Derfor har jeg fortsat med at benytte mig af deres rådgivning."

"På et tidspunkt for 10 år siden, så hjalp Karen mig med at få et tilskud til en GPS til styring af en traktor, så fik vi sat det i gang, og så var vores samarbejde ligesom også i gang og jeg har siden brugt KF Miljø."

"Til en start så arbejdede vi på at få tilskud til at udvide produktionen, blandt andet et nyt byggeri, men efterhånden så er vores fokus på klima og øget bæredygtighed vokset."

"Der er rigtig mange ting, vi gerne vil, og statens puljer er med til at motivere os til at prøve kræfter med nye tiltag. Jeg er kommet hurtigere i gang med ny teknologi på den måde – jeg fik blandt andet, med hjælp fra KF Tilskud, mulighed for at indføre GPS-teknologi. Både tilskuddet og rådgivningen fra Karen gav os modet til at prøve det af."

"Jeg har et samarbejde med KF Miljø, hvor jeg rådgiver mig om normer og regler for tilskudsansøgninger. På den måde får jeg rådgivning til, hvad gør vi kan gøre bedre på bedriften for fremtiden."

Vores viden og årelange erfaring kobler vi med data tilbage fra siden 2011 og frem til de investeringer som er på vej. Det hjælp er os til at sætte streg under, at de danske landbrugsvirksomheder tager initiativer og ønsker at bidrage positivt til den grønne omstilling og til miljø forbedringer i Danmark.